Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dodávka sešrotovala osobák: Veronika (†21) zemřela, Nikola (20) je vážně zraněná!

Autor: rc - 
10. března 2020
13:01

Tragédie se odehrála v brzkých ranních hodinách v pondělí na Slovensku. Mezi obcemi Sološnica a Rohožník v Bratislavském kraji došlo ke srážce dvou vozidel. Auto, kterým cestovala mladá děvčata, se změnilo v kus šrotu. Ve vozidle zemřela jednadvacetiletá řidička Veronika. Dvacetiletá spolujezdkyně Nikola byla převezena do nemocnice s vážnými zraněními.

Týden začal tragicky ve slovenském okrese Malacky. V pondělí krátce po šesté hodině ranní se tam srazilo auto s tranzitem. Ve vozidle značky Ford Mondeo jela dvě mladá děvčata Veronika a Nikola.

„Následkem této srážky utrpěla jednadvacetiletá řidička Fordu Mondeo zranění, kterým na místě podlehla. Její dvacetiletá spolujezdkyně srážkou utrpěla těžká zranění, s kterými byla převezená do jedné z nemocnic,“ uvedli bratislavští policisté na sociální síti. Řidič vozidla Ford Tranzit vyvázl s lehkými zraněními.

Jak k nehodě došlo, zatím není jasné. „Přesné příčiny a stejně tak okolnosti, za kterých k této dopravní nehodě došlo, v současnosti vyšetřují policisté Okresního ředitelství PZ v Malackách,“ dodala policie na sociální síti.

yokky ( 10. března 2020 13:57 )

zapomela ze ma v ruce volan­t🐐🐐🐐🐐🐐­😥😥😥😥😥😥­😥👎👎👎👎👎­👎👎😤😤😤😤

renalek ( 10. března 2020 13:33 )

prd@le

renalek ( 10. března 2020 13:33 )

Pospíchej pomalu a vyber si rozum s ***e,nebo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání