Dlouholetí partneři si přáli jen malý obřad se svědky. Proto se také brali v zimě. „Chystáme ještě velkou oslavu na zahradě! Čekáme ale na to, až bude teplo...“ řekl Blesku herec s tím, že pozve nejen kamarády, ale hlavně všechny své děti včetně dcer Kamily (44), Aničky (40) a syna Vladimíra (30), kteří nebyli u toho, když se jejich otec minulý měsíc potřetí oženil. „Dával jsem jim to vědět, bavili jsme se o tom a hodně se u toho i zasmáli,“ přiznal Bolek.

A proč si po 24 letech soužití vzal Marcelu, s níž má syny Jana (16), Františka (14) a dceru Marianu (12)? „Já jsem se musel ženit!“ odpověděl Polívka s humorem sobě vlastním. „Teda nečekáme miminko, ale slíbil jsem, že až dosáhnu určitého věku, udělám z Marcelky mladou paní. Takzvaná sociální plastika,“ dodal Polívka, který večírek po předávání cen využil jako možnost oslavit svůj velký životní krok.

Rozjařený valašský král si také ve vtipu postěžoval, že během jedné noci začal být pod pantoflem. „Hned druhé ráno po svatbě zazněla taková ta zvláštní věta od manželky, když jsme se bavili, že někam pojedeme. Od Marcelky bylo jasně řečeno, že navrhuje to jediné správné řešení,“ smál se Bolek.

VIDEO: Čerstvý ženáč Bolek Polívka: Proč jsem nepozval všechny děti?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvý ženáč Bolek Polívka: Proč jsem nepozval všechny děti? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií