Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Auto smetlo dva pracovníky údržby: Jeden z nich zemřel! Pak přišla další srážka

Auto smetlo dva pracovníky údržby: Jeden z nich zemřel! Pak přišla další srážka
Auto smetlo dva pracovníky údržby: Jeden z nich zemřel! Pak přišla další srážka  (Autor: Policie ČR )
Aktualizováno -
10. března 2020
17:16
Autor: ČTK, VaB - 
10. března 2020
09:35

Prořezávání stromu se pracovníkovi údržby stalo osudným! Srazil ho osobák, nepomohla mu ani okamžitá resuscitace, na místě zemřel. Do havarovaného auta nabouralo poté několik dalších aut. 

Pracovníci údržby silnic prořezávali v úterý od ranních hodin stromy podél silnice třetí třídy mezi obcemi Dětenice a Libáň na Jičínsku. V jednu chvíli ale přijelo osobní auto a do jednoho pracovníka narazilo. 

Druhý pracovník stihl podle TN.cz na poslední chvíli uskočit. Nehoda si ale vyžádala jedno smrtelné zranění, i přesto, že svědci nehody začali s okamžitou resuscitací. 

„Byli sraženi dva chodci, muž přes rozšířenou resuscitaci podlehl vážným zraněním. Druhý chodec spolu s řidičem byli s lehkými zraněními převezeni do nemocnice v Jičíně,“ uvedl v SMS zprávě mluvčí krajské zdravotnického záchranné služby Ivo Novák.

Na místě zasahoval také vrtulník zdravotnické záchranné služby. Návazná nehoda se obešla bez zranění. Silnice byla ale několik hodin uzavřená z důvodu vyšetřování, které podle TN.cz může trvat i několik týdnů. 

 

kocdivoka ( 10. března 2020 12:42 )

Tak chodci , nebo pracovníci?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání