Řeč našeho těla o nás dokáže vypovědět mnohem víc, než si myslíme. Nepotřebujeme při tom vypustit z hrdla ani hlásku. Dvě zásadní gesta přesvědčila Adrianne Carterovou, že je to Meghan, kdo ve vztahu takzvaně nosí kalhoty. O její dominanci podle analytičky vypovídá, jak si dvojice uspořádala ruce, když seděla vedle sebe. A sice Harry měl svou dlaň odloženou na manželčině klíně, zatímco ona mu ji pevně svírala oběma rukama.   

„Harry se natahuje k Meghan, což značí, že on je submisivnějším. To, že ona ho drží oběma rukama, zase vypovídá o tom, že je ve vztahu k Harrymu majetnická,“ svěřila Adrianne Carterová v pořadu Good Morning Britain ovšem s dovětkem, že to nemusí být nutně negativní věc. Jsou prý zkrátka párem, který je takhle šťastný. A to také ukazují.

Co ale expertce přijde nepřiměřené a také nepřirozené, je Meghanina dlaň na Harryho horních zádech. I to bylo k vidění při jejich nedávné londýnské návštěvě. A analytička řeči těla vysvětlila, proč jí zrovna tohle přišlo už přespříliš. „Pro ženu je velmi nezvyklé, aby to dělala. Obvykle je gesto vyhrazené mužům, kteří jím dávají najevo svou dominanci,“ svěřila britská expertka, která i v tomto případě dodala: „Nemyslím, že je to veskrze špatné gesto, ale aby ho dělala žena, je opravdu velmi nezvyklé.“  

Na druhou stranu je ale Adrianne Carterová přesvědčená o tom, že dvojice své nedávné široké úsměvy a uvolněnost nepředstírala. „Myslím, že konečně vidíme skutečnou Meghan. Doteď jsme měli možnost pozorovat pouze její herecké výkony, teď je to skutečně ona,“ je přesvědčená expertka.

Fotogalerie
67 fotografií