Hrozba koronaviru se vznáší nejenom nad Českem, kde je v tuto chvíli evidováno už pětatřicet případů, ale i nad Slovenskem. Tam je nakažených sice podstatně méně, panika nad touto neléčitelnou nemocí však u našich sousedů panuje.

I jejich premiér Peter Pellegrini (44) vyzval Slováky, aby důkladně zvážili své cesty do zahraničí, a varoval je, aby se neúčastnili velkých veřejných akcí. V každých zprávách se navíc zdůrazňuje, aby dotyční po příjezdu či příletu ze zahraničí zůstali raději dva týdny, což je inkubační doba koronaviru, v domácí karanténě. Většina lidí se těchto rad drží. Ne však Dara Rolins.

Její příznivce dost zaskočilo její bezohledné chování. V sobotu přiletěla z New Yorku, kde s raperem Dalybem, jak zní umělecké jméno mladého zpěváka, točila klip k jejich společnému hitu Hello Kitty, a místo toho, aby se na nějakou dobu stáhla z veřejného života, aby nešířila riziko nakažení koronavirem, zamířila na koncert! „Moji milí, milé. Tak už jsem zase ve svém tradičním víkendovém módu. Z letadla rovnou do auta, z tenisek do kozaček a jede se pro změnu do Tater,“ pochlubila se na instagramu Dara, která měla večer vystoupení v proslulém klubu v Jasné. Z nemoci, která bují už i v USA, si vůbec nic nedělala! Spíše naopak.

Na to se však ozvali někteří fanoušci. „Darino, a co říkáš na koronavirus?“ rýpli si někteří. „Být tebou, tak se dám do karantény,“ vrtěli nad ní hlavou další. Nikomu se zkrátka nezdálo tak docela v pohodě, že zatímco se na Slovensku ruší celá řada velkých akcí, ona se jde klidně rovnou z letiště postavit před stovky lidí s mikrofonem v ruce!

„Další celebrita, která si myslí, že pro ni pravidla neplatí. U nás by ji čekala pokuta 3 miliony za to, že nereagovala na esemesku s instrukcemi po návratu do ČR. Ona může mít imunitu o. k., ale to neznamená, že to nemůže přenést na někoho, kdo to nemusí zvládnout. Je to sobecké,“ durdila se nad ní podle slovenského magazínu Plus Jeden Deň jedna Češka. Zpěvačka ovšem na kritiku prozatím nikterak nereagovala…

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
89 fotografií