Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Koronavirus šílenství: Ženy se do sebe pustily kvůli toaleťáku! Roztrhnout je musela policie

Autor: VaB - 
7. března 2020
19:50

Lidé po celém světě ze strachu z koronaviru propadají panice a berou útokem nákupní centra. O život jim však jde spíše kvůli hysterii, než kvůli samotné nákaze. K jednomu takovému incidentu došlo i v australském Sydney. Tři ženy se tam do sebe pustily kvůli jedné roli toaletního papíru!

Vyhrocenou situaci, která vyústila až v šarvátku mezi třemi ženami, musela uklidnit policie společně se zaměstnanci obchodu. Ženy se do sebe pustily kvůli jedné roli toaletního papíru. Za vším patrně stojí strach z koronaviru. 

Na videu, které zveřejnil server SkyNews, je vidět, jak se mezi sebou perou celkem tři ženy. Tahají se za oblečení i za vlasy, neustále vráží do jednoho z regálů, u kterého stojí, a do toho křičí. Po chvilce přiběhne muž se slovy: „Hej, uklidněte se!“

Fyzická „rvačka“ se pak přeměnila ve slovní přestřelku. „Děláš si srandu? Ty jsi mě uhodila!“ řekla jedna z žen. „Jdi pryč od mé dcery,“ přidává se další žena. Třetí žena po celou dobu drží nákupní košík, který byl plný toaletních rolí.

„Chtěla jsem jen jeden balík,“ snažila se vysvětlit žena. „Ne, ani jeden balík,“ ohradila se druhá žena. Poté na místo přiběhli zaměstnanci. „Volám policii,“ řekl muž v růžové košili. Policie podle SkyNews uvedla, že s napadenou ženou promluvili. Údajně neutrpěla žádná zranění.

bre-burda ( 6. ledna 2021 12:09 )

To se vysmívali, že za socialismu, když vyhořely papírny ve Větřní, byl nedostatek toaletního papíru. Ale lidi se o něj nervali. Nyní, za hlubokého kapitalismu, se rvou o hajzlpapír v Austrálii a ... ticho jak po pěšině.

pekaaaros ( 8. března 2020 09:04 )

až dojde toaleťák, budeme všichni litovat, že jsme přestali kupovat v trafice Blesk a raděj čteme jeho internetovou verzi.

pekaaaros ( 8. března 2020 09:01 )

Ještě že se to nestalo u nás. To by zase ti největší čecháčkovští burani kvičeli, že takhle se můžou chovat jenom čecháčkovští burani. Sami jste burani, burani! Burani a ještě navíc oikofobní.

ostuda ( 8. března 2020 08:58 )

není se jim co divit. tyhle typy p r o s e r o u tak půl dne za den

frantacizek ( 8. března 2020 04:40 )

hluboká zkouška inteligence současné civilizace je tento virus...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání