„V úterý, 3. března, Nick zemřel v nemocnici Smilow Cancer Hospital v New Havenu v Connecticutu. Nick se rozhodl svou nemoc tajit, protože chtěl co nejdéle následovat své profesionální a umělecké cíle,“ vysvětlil hercův otec Alexannder Tucci u příspěvku na facebooku, kde kamarádům a známým ohlásil synovo úmrtí.

Nicholas Tucci podlehl rakovině v pouhých 38 letech, což jeho fanoušky upřímně šokovalo, protože o jeho těžkém boji neměli ani tušení. „V posledním roce chodil na konkurzy a pokračoval v práci, kterou miloval. Těm z vás ve filmových, televizních a divadelních branžích... děkuji, že jste Nickovi pomáhali, povzbuzovali ho a podporovali. Těm z vás, kteří jste byli fanoušky jeho práce na obrazovce a jevišti... děkuji, že jste mu dodávali odvahu a oceňovali jeho úsilí,“ doplnil zdrcený táta.

Nicholas Tucci byl známý především díky hororovému filmu You're Next americké stanice Netflix, mimo to byl ale také hvězdou seriálu Channel Zero stanice Syfy. Tucci byl sám velkým fanouškům hororového žánru a dokonce napsal i několik scénářů.

Fotogalerie
7 fotografií