V hotelu The Goring strávila Kate Middletonová (38) svůj poslední den před svatbou a momentálně se tam zdržuje Meghan Markleová (38) v rámci zbylých královských povinností. V nejoblíbenějším ubytovacím zařízení britské monarchie tak nečekejte umírněné ceny, za nevšední prožitek v luxusu se platí zlatem. Ale stojí to za to.

Pokud máte v plánu ubytovat se, můžete si vybrat z mnoha typů pokojů, od toho označeného jako klasický po královské apartmá se dvěma ložnicemi. Za jednu noc se cena prvního zmíněného pohybuje od 336 liber (10 tisíc Kč), spánek v lóži panovníků vás přijde minimálně na 8 400 liber (245 tisíc korun).

Jste-li gurmáni, je The Goring ideálním místem k romantické večeři, a nemusíte si na ni brát druhou hypotéku. Tříchodové menu stojí 67 liber, tedy kolem 2 tisíc korun. Na člověka. V srdci Londýna docela normální cena. Jestliže máte chuť na kaviár, nabízí hotel to nejlepší, co oceány a řeky daly, a samozřejmě tomu odpovídá cena – například 100 gramů kaviáru z jesetera Beluga vám naservírují za nebaťovských 600 liber, což vychází na 17 500 korun. Ale jsou i levnější možnosti, třeba si kaviár vůbec nedávat.

Hotel je pevně spjat s královskou rodinou, tudíž existuje velká pravděpodobnost, že se zde setkáte s vévodkyní Camillou, budoucím králem Charlesem, rodinou prince Williama nebo, stíháte-li to do příštího týdne, i s vévodkyní Meghan. Vždy po Vánocích The Goring  svou návštěvou poctí královna Alžběta se všemi zaměstnanci paláce, v takovém případě ale musíte počítat s ochrankou na každém rohu, která vás do bezprostřední blízkosti panovnice rozhodně nepustí.

VIDEO: Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu

Video
Video se připravuje ...

Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií