Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívce (16) se zamotaly vlasy do motokáry: Ta ji zaživa skalpovala!

Autor: VaB - 
6. března 2020
19:09

Jízda na motokáře se pro šestnáctiletou dívku změnila v boj o život! Utrpěla vážná zranění, když se jí vlasy zamotaly do motoru. Vyprostit ji museli přivolaní záchranáři. „Myslela jsem si, že umřu,“ řekla dívka, která přišla o všechny vlasy.

Matia Ruffinová (16) zažila něco, na co nikdy nezapomene. Společně se svou rodinou si užívala hrátky na nově postavené závodní dráze pro motokáry ve Fredericksburgu ve Virginii. Z ničeho nic se ale halou ozval dívčin bolestný výkřik. Její cop se zachytil v motoru. 

Dívčina máma neváhala a začala hned jednat. „Mým prvním instinktem bylo, že jsem ji musela dostat z té motokáry,“ řekla pro kanál 8News. Podle ní Matia panikařila a nohama kopala kolem sebe. „Bylo to děsivé,“ dodala vystrašená žena.

Na pomoc okamžitě přiběhlo několik zaměstnanců vybavených noži. Pokoušeli se dívku ze spáru motoru vysvobodit, bylo to ale marné. Když na místo dorazili záchranáři, museli celou motokáru rozebrat. Pomocí speciálního postroje ji pak vyprostili a dostali do sanitky.

Podle matky byla Matia vážně zraněná. Na hlavě měla mít krevní sraženinu. Vlasy, které měla až na ramena, jsou pryč. Podle Mirroru se Matia navíc bojí jít do školy. „Je to úplně holé, nic tam není. Mám o tom noční můry, stále o tom přemýšlím,“ řekla Matia. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání