Na konci roku mladý rapper vydal nový song Hello Kitty, na kterém hostuje Dara Rolins, a před několika dny odletěli do New Yorku, aby k němu natočili klip. Ale jejich společné fotky naznačují, že nejde jen o spolupráci. Sám Dalyb v rozhovoru pro Refresher.sk naznačil, že nemusí jít jen o přátelství.

„Nejsme spolu, ale i kdyby jsme byli, tak je to moje soukromí. Dara je skvělá ženská a velmi si rozumíme, jinak bychom spolu nemohli pracovat,“ říká Dalibor Štofan. Ke spolupráci došlo tak, že když zpěvačka vystupovala v Košicích a rapper za ní přijel a nabídl jí, zda by mu nezpívala v songu, ona hned kývla.

„Hello, mám sa pretty, seznámíme se, já jsem Kitty,“ připsala k poslední společné fotce, na které sedí naproti sobě a za nimi jsou panoramata velkoměsta. Před časem se o jejich vztahu už spekulovalo, ale ani jeden se k tomu nevyjádřil.

„Zpěvačka randí s Daliborem Štofanem, známým jako Dalyb, a přiznání vztahu je již na spadnutí,“ potvrdilo v lednu několik na sobě nezávislých zdrojů pro slovenský týdeník Šarm. A jak se tak zdá, nešlo nejspíš pouze o románek na jednu noc...

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. Sedm let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. Sedm let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií