Oslavila 55. narozeniny a nastalo zlomové období. Rozpustila kapelu, kde její manžel hrál na bicí, a rozhodla se vyřešit i své manželství. 

„Dostala jsem se zase na dno a věděla jsem, že musím se životem něco radikálně udělat. Cítila jsem, kde je zakopaný pes, přesně jsem věděla, v čem mě to nebaví, v čem to nejde, a stejný pocit jsme měla i v manželství. Mám bývalého muže pořád ráda. Strávili jsme spolu 25 let, nejde to odepsat, ale nebylo nám už ani jednomu ve vztahu dobře. Tušila jsem, že je to trápení pro oba a že je ten správný čas to rozseknout. Je shoda okolností a náhoda, že mi přišel do cesty Slávek,“ přiznala v rozhovoru pro Téma zpěvačka, která žije s léčitelem a terapeutem Květoslavem Zmrhalem.

S tím se dala dohromady přes své problémy s páteří. „Kamarádka mi poradila Slávkovu maminku, jež se celý život věnuje chiropraxi. Ona je ale z Veselí nad Moravou, a tak mi doporučila svého syna, který se tím zabývá v Praze. Hned jsem ho navštívila. Nejdříve mi rovnal záda a pak opatrně začal s tím, že si myslí, že u mě je jádro pudla v hlavě, a nabídl mi, že se můžeme pustit tímhle směrem. Tím náš vztah odstartoval,“ prozrazuje Věra Martinová. Ta má s exmanželem dceru Anežku (27).

VIDEO: Královna country Věra Martinová po rozvodu: Promluvila o třetí svatbě!

Video
Video se připravuje ...

Královna country Věra Martinová po rozvodu: Promluvila o třetí svatbě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií