Urostlý herec Juraj Bača podle všeho nepatří k té části populace, která se v souvislosti s epidemií COVID-19 připravuje na nejhorší, a snaží se zachovat si chladnou hlavu. I když sleduje dění okolo této virové epidemie, je si moc dobře vědom faktu, že u našich slovenských bratří tato nemoc ještě neudeřila. Slováci podle všeho nejezdí tak často lyžovat do Itálie jako Češi. A přesto se kvůli koronaviru na Slovensku ruší nejrůznější společenské akce – z nichž rovnou dvě měl právě Juraj Bača moderovat.

„Prosím vás, můžete mi někdo vysvětlit ten boom kolem koronaviru? V pátek jsem měl moderovat předávání cen pro talentované mládeže - zrušeno kvůli koronaviru. Odpoledne jsem měl jít zazpívat pro dámy v rámci MDŽ na Záhoří - zrušeno kvůli koronaviru,“ durdil se na facebooku svalnatý Slovák, který zazářil ve snímku Amnestie po boku Ani Geislerové (43) a Marka Vašuta (59). Kvůli neopodstatněnému strachu přijde jistě o nemalé peníze!

Podle nejrůznějších statistik jsou přitom každoročně chřipkou infikovány miliony lidí, pročež úmrtnost byla podle jeho zjištění za minulý rok cca 650 tisíc lidí. „Koronavirus zatím nepřekročil hranici 100 tisíc nakažených, úspěšně vyléčeno je téměř 50 tisíc a úmrtí cca 3 tisíce! Nechce dát někdo kompetentní nějaké prohlášení, než se nám tu začnou lidé bít kvůli sáčku rýže?“ rýpnul si Bača do všech, co v panice před možnou karanténou vykupují regály s těstovinami a očekávají minimálně zombie apokalypsu…

VIDEO: Slovenský fešák Juraj Bača: Pobyt v nejdrsnějším vězení nebyl ráj! 

Video
Video se připravuje ...

Slovenský fešák Juraj Bača: Pobyt v nejdrsnějším vězení nebyl ráj! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií