Půvabná plavovlasá herečka Kateřina Kaira Hrachovcová na sociálních sítích obvykle platí spíše za éterické, něžné stvoření, bijící se za práva zvířat, která miluje. Pokud náhodou na svém instagramu nepředvádí svou bezchybnou postavičku, kterou s klidem ukáže všem svým příznivcům snad ze všech možných i nemožných úhlů, chlubí se „svým zajíčkem“ Markem Peksou (30), jehož podědila po zpěvačce Lucii Vondráčkové (39) – i kdyby jenom v rámci (sebe)propagace. Mohlo by to skoro budit dojem, že její fanoušky už jen máloco dostane do kolen. A přece se jí to teď podařilo!

Odhodlala se totiž k razantní změně své vizáže, a z pohádkové princezny se mávnutím kouzelného proutku stala neskutečnou drsňačkou! V salonu, kde se o její hřívu starají, neváhají vymýšlet nejrůznější divoké vlasové kreace, a tak jednou měla zapletené copy, jindy drdol… a teď společně vykoumali něco naprosto nečekaného. Své romantické blond vlny Kaira vyměnila za dredy (či snad copánky?) tmavé barvy, které doplnila koženým křivákem!

A jak se zdá, byl to nápad za všechny peníze! „Do pr*ele, to je bomba,“ jásají její fanoušci. „Naprostá pecka!“ zaznívá v komentářích nejčastěji. Byť je pravdou, že Hrachovcové, představitelce ztřeštěné Marty Flanderkové z populárních Krejzových, by slušel na hlavě nejspíš i džber dehtu, tmavá barva jí rozhodně sedne. Koneckonců i na svět přišla jakožto brunetka, což si jistě okamžitě vybaví všichni televizní diváci, jimž se zapsala do srdcí už jako teenagerka Simona v seriálu Život na zámku…

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií