Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: První líbačka Janka a Týny a Zdeněk se zblázní

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
5. března 2020 | 11:28

Ve Slunečné je rušno, všichni žijí tím, že ve vesnici mají slavnou návštěvu. Přijede totiž Zdeněk Pohlreich. Vedle toho Zdeněk vymýšlí, jak nepřijít o vilu, a Týna s Jankem pokročí o kousek dál ve svém vztahu.

Týna se vydává s Julií do Prahy a staví se u Janka ve firmě s koláčem jako poděkováním za to, že Štěpánovi zachránil život. Opět se málem provalí, kdo Janek doopravdy je, Hana ale zachrání situaci. Je jasné, co k sobě Janek s Týnou cítí už nějakou dobu, ale ještě si nedali první pusu. K té dojde právě dnes a Týna poté utíká jako malá holka. Janek za ní jede na statek, ale ona s ním odmítá mluvit. Nakonec si přece jen promluví, ale nevypadá to, že by se shodli.

Janek netuší, že na něj Roman s Petrem chtěli ušít boudu, a má pocit, že by se měl Romanovi omluvit za to, jak se poslední dobou choval. John přivede nového klienta Holuba, ale Jankovi se vůbec nelíbí a pohádají se s Johnem, protože Janek mu řekne, že tohle nejsou lidé, se kterými by měla jejich firma pracovat, přestože mají hodně peněz. Roman hádku slyšel a opět Janka podrazí. Zdeněk obdrží špatné správy o tom, že přišel o vilu, ale přijde s novým plánem. Pokud by totiž prokázal, že je nesvéprávný, mohla by být vila zachráněna.