O postavě Kate Middletonové se toho napsalo už hodně. Dokonce se jednu dobu spekulovalo, zda netrpí například anorexií či bulimií, díky níž si udrží až nepřirozeně štíhlé tělo. Při pohledu na její hubené ručičky a nožičky se dá jenom těžko uvěřit, že je trojnásobnou maminkou synků George (6), Louise (1) a dcerky Charlotte (4).

Spekulace o jejím zdraví nyní znovu vyvolaly snímky z návštěvy Irska, kam se jakožto doprovod svého muže, prince Williama (37), před několika málo dny vypravila. Na nejnovějších fotkách se totiž zdá být snad ještě vyzáblejší než kdy dřív!

Během své oficiální cesty v rámci Britských ostrovů si Kate s Williamem udělali několik zastávek. Navštívili například legendární pivovar Guiness, kde se čepuje oblíbené černé pivo, farmu či charitativní centra, v nichž se dobrovolníci starají o duševní zdraví dětí a mládeže, což je obor, který je vévodkyni z Cambridge blízký. V jednom z těchto domovů udělali podle magazínu The Sun členové královské rodiny opravdu netradiční krok: navštívili místní obchůdek, kde udělali pořádný nákup, a pak s dětmi z centra společně vařili.

Přestože během všech těchto návštěv Kate vypadala uvolněně a vesele jako vždycky, bylo na ní poznat, že její nabitý program má i svou odvrácenou stránku. Na fotografiích, které „Kensington Royal“ sdílel na svém oficiálním instagramovém účtu, například z tělocvičny využívané paralympiky, je jasně vidět, že Kate, jenom dva roky před čtyřicítkou, má postavu jako dítě. 

I když konkrétně pro tuto neformální událost zvolila hodně volné oblečení, nedokázala zamaskovat svůj vosí pas. A ve výstřihu nepříliš upnuté halenky zase předvedla kostnatý hrudník s děsivě vystouplými klíčními kostmi. Člověk by se skoro bál, že se zlomí jako stéblo trávy, když trochu více zafouká vítr!

VIDEO: Vévodkyně Kate promluvila na videu o psychických problémech dětí

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate promluvila na videu o psychických problémech dětí. Place2Be

Fotogalerie
97 fotografií