Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilá řidička (57) vjela autem na chodník: Srazila maminku s kočárkem!

Autor: ran - 
5. března 2020
17:41

Stačilo málo a nezodpovědnost jedné řidičky mohla skončit smrtí malého miminka. Za řízení pod vlivem alkoholu již jednou trestaná 57letá žena totiž ve středu znovu sedla za volant opilá a najela na chodník, kde srazila maminku s kočárkem.

Hrůzně vypadající nehoda se stala v Bratislavě na křižovatce ulic Jantárová a Šintavská. Opilá padesátnice při odbočování vpravo nevěnovala pozornost řízení a vjela na chodník. Tam v tu chvíli procházela maminka s kočárkem, v němž podřimovalo teprve dvouměsíční miminko.

Opilá řidička srazila naštěstí jen maminku, která utrpěla lehká zranění a následně byla odvezena na ošetření do nemocnice. Dítěti se nestalo nic. Policisté na místě řidičce citroënu naměřili napoprvé 1,9 promile, opakované měření pak ukázalo 2,2 promile. Ve svém vozidle alkoholička převážela množství prázdných a poloprázdných láhví od tvrdého alkoholu.

„Řidičce byl na místě zabaven řidičský průkaz a byl jí vysloven zákaz řízení. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla dále řidička omezena na osobní svobodě a eskortována na policejní oddělení. Následně bylo zjištěno, že ji už v roce 2019 odsoudil za jízdu pod vlivem alkoholu soud v Maďarsku,“ informovali policisté na facebooku.

tryskomys ( 5. března 2020 18:48 )

Takové ožralce bych sebrala řidičák už NADOSMRTI,zaplatit škody a bolestné,at má utrum.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání