Před kamerou hodná vesnická holka, která se stará o kozy a slepice. Na pódiu sexy dračice, která hází dlouhou hřívou a dostává chlapy do varu obepnutými oblečky.

Natáčení ji baví

Takhle ji teď fanoušci nějakou chvíli neuvidí. „Další aktivity šly úplně pryč, musela jsem je totálně upozadit. Slunečná mi dává opravdu časově zabrat, takže veškerý pracovní čas dávám na natáčení, ale mě to hrozně baví,“ prozradila deníku Aha! maminka Nathaniela (2).

Tykačka s Evou

Natáčení seriálu si jinak nemůže vynachválit. „Skoro se všemi si tykám a z toho mám hroznou radost. Hned jak mi Eva Holubová nabídla tykání, tak jsem psala rodině: Hádejte, kdo si tyká s Holubovou? Já,“ smála se spontánně.

Změna plánu

Kvůli šanci zářit na obrazovce ale musela skončit s koncertováním. Před půl rokem si přitom ještě myslela, že to v pohodě zvládne. „Jsem herečka i zpěvačka. Dá se to skloubit. Akorát lidi to u nás nemají moc rádi, ale já to nějak mixuju. Jsem za to ráda, že můžu dělat oboje, baví mě to hrozně moc,“ svěřila se tehdy. 

Slepený vztah s expartnerem

Přibrzdit musela i kvůli synovi, kterého vychovává sama. Partner Michael Krásný (36) ji krátce po porodu opustil a odstěhoval se do New Yorku. „Nevím, kdy se vrací. Nevím nic. V kontaktu téměř nejsme,“ posteskla si v prosinci 2018 Eva. „Tatínek nepomáhá. On má hodně práce. Když má jeden volný den, tak si Nathanka vezme. To bývá ale málokdy,“ dodávala. Pošramocený vztah se jim ale podařilo slepit. A teď spolu prý výborně vycházejí. „Když má Míša čas a pracuje v Praze, tak se synem tráví maximum času. Myslím, že jsme nejlepší bývalí partneři vůbec,“ řekla Aha! na pondělním narozeninovém koncertu pořadatele soutěže Muž roku Davida Novotného.  

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná.

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná. FTV Prima

Fotogalerie
48 fotografií