V 80. a 90. letech byla jednou z nejvyhledávanějších tváří prominentních magazínů. Nyní jsou však reklamní focení pro téměř pětapadesátiletou modelku stále vzácnější. „Na Instagram jsem dala foku s komentářem: Podívejte. Tohle je můj obličej bez make-upu. Nikdy jsem nepoužívala botox ani jiné vyplňovací techniky,“ svěřila se česká modelka s tím, že tohle se jí vymstilo. „Pak se mi ozvali z jednoho kšeftu a řekli: Bohužel, teď už vás nemůžeme použít,“ přiznala v rozhovoru pro americkou stanici CBS.

„Víte, dříve jsem odsuzovala lidi, co se plastickou chirurgií vylepšují, ale teď? Být ženou je zatraceně těžké. A ještě těžší po padesátce. Protože my už nikoho nezajímáme a jsme prakticky neviditelné,“ postěžovala si.

Cítí zradu

Pořízková momentálně prožívá velmi složité životní období. V září zemřel její manžel Ric Ocasek (†75) a byla to právě ona, kdo ho našel mrtvého. Nesla mu totiž jeho ranní kávu. Pár spolu nadále žil, ale byl těsně před finalizací rozvodu. K tomu tedy už nedošlo, ve své poslední vůli ji její celoživotní partner vydědil. „Přála bych si, abych mohla být prostě jen smutná a on mi chyběl, a ne to, že také musím cítit tuhle neuvěřitelnou bolest a zradu.”

VIDEO: Pavlína je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
44 fotografií