„Měl jsem nějaké zatmění. Takové tlaky v hlavě. Nic z toho si nepamatuji,“ tvrdil u Krajského soudu v Ostravě hromotluk o váze 120 kilogramů.

Zarážející je, že Daniela předtím nikdy neviděl! Přesto se na něj vrhnul, ubil a ukopal ho k smrti… Po útoku ho nechal ležet na zemi. „Pak se šel posadit ke stolu, kouřil a pokřikoval: »Nechte ho ležet, buzeranta, vždyť simuluje! «,“ popsala svědkyně.

Dupl vší silou

Svědkyně také popsala, že na vlastní oči viděla už jenom poslední, smrtelnou ránu. Karel podle ní zvedl nohu zhruba dvacet centimetrů a následně vší silou dupl Danielovi na hlavu. „Pak jsem se dozvěděla, že předtím dupnul ještě několikrát,“ řekla.

Video
Video se připravuje ...

Měl tlaky v hlavě… Daniela (†48) brutálně ušlapal Karel Janeček, Blesk

I další svědkyně uvedla, že dupnutí bylo několik, přičemž předtím sporu nic nenasvědčovalo. I ji šokoval cynismus Karla, který po útoku na Daniela u stolu vítězně křičel.

Po Danielovi zbyla nezletilá dcera (8), pro kterou požaduje její zástupce od Karla milion korun coby náhradu za duševní útrapy. Třikrát 750 tisíc chtějí dále sestra, matka a otec zabitého Daniela. Zdravotní pojišťovna žádá léčebné náklady 41 tisíc. Soud pokračuje.