Modelce se podařilo potřetí otěhotnět po čtyřicítce, a tak je pochopitelné, že je na sebe nanejvýš opatrná a snaží se své nenarozené miminko chránit před veškerým nebezpečím. Ovšem její fanoušky by nyní mohlo zarazit i to, že zůstává v Itálii, ačkoliv se jedná o rizikovou oblast z hlediska koronaviru.

„Velmi záleží, ve které části Itálie žijete. V těch nejkritičtějších částech to vnímají asi jinak. U nás v Turíně je ale poměrně klid,“ přiznala nyní pro web eXtra.cz Šeredová o svém životě na severozápadě Itálie. Přitom severní Itálie v čele s Benátskem a Lombardií je považována za kritickou oblast. Turín je však o kousek dál a leží v regionu Piemonte. 

„Já sama se vyhýbám místům, kde je velká koncentrace lidí, ale obecně tu není žádná krize,“ vysvětlovala brunetka, která má dva starší syny Louise (12) a Davida Lee (10) z manželství s fotbalistou Gianluigi Buffonem (42). Ti prý mají docela radost, že kvůli hrozbě nákazy jsou uzavřené školy a oni mohou zůstat doma. Už méně je těší, že jim zrušili i sportovní kroužky.

Třetího potomka, jehož pohlaví zatím tají, čeká Alena s miliardářem a dědicem Fiatu Alessandrem Nasim (45). Ovšem právě kvůli požehnanému stavu ji ale ve vlasti neuvidíme pravděpodobně až do porodu. „Do Čech cestu neplánuji, ale to kvůli tomu, že mi doktor již v takto pokročilé fázi těhotenství cestovat nedoporučuje právě kvůli této situaci,“ dodala pro eXtra.cz modelka, která má přitom v Česku sestru i rodiče. 

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií