K incidentu došlo 3. února. První „divačku” si v půl jedenácté večervyhlédl v metru na trase C mezi stanicemi Kobylisy a Nádraží Holešovice, když jela domů. „Znenadání k sedmadvacetileté ženě přistoupil neznámý muž v kabátě a obnažil před ní své přirození,” popsal, jak k nechtěné show v metru došlo, policejní mluvčí Jan Rybanský.. 

O několik minut později obtěžoval neznámý muž jinou cestující, tentokrát při jízdě v tramvaji, a to mezi stanicemi Masarykovo nádraží a Hlavní nádraží. „V tomto případě dvaadvacetiletá žena při výslechu uvedla, že se před ní obnažil neznámý muž při cestě domů,” doplnil informace k druhému případu. 

Pomohly kamery

Na základě detailního popisu policisté z místního oddělení Krakovská dohledali podezřelého na záběrech z bezpečnostních kamer a zjistili, že se jedná o totožného muže. Pokud nemravu poznáváte nebo máte informace, které by vedly k jeho ztotožnění, či místě pobytu, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Video
Video se připravuje ...

Tento muž se obnažoval před dvěma ženami v pražské MHD. Policie ČR

„Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let,” dodal nakonec Rybanský. 

Fotogalerie
5 fotografií