Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovák má 10 dětí s devíti ženami. Jednu „vytáhl“ i do parlamentu a randil s Brožovou

Autor: Darina Jíchová - 
5. března 2020
05:05

Velký úspěch u slovenských voleb zaznamenal Boris Kollár (54) se svou stranou Jsme rodina. On a jeho straníci získali 8,24 procenta všech hlasů a stali se 3. nejúspěšnější partají v zemi. Svobodný multimilionář má velmi barvitý osobní život, je otcem deseti dětí, které mu porodilo devět různých žen. Dlouhý je také seznam jeho partnerek, v minulosti například chodil s českou herečkou Kateřinou Brožovou či slovenskými moderátorkami Zuzanou Belohorcovu a Stankou Pavolovou. Do parlamentu bude Kollára následovat jeho někdejší partnerka a matka jedné z jeho dcer Petra Krištúfková.

Kollár začal podnikat před rokem 1989, své milionové jmění podle vlastních slov začal „prodejem počítače“. Nejvíce ale profituje z provozování lyžařských hotelů a vleků, Kollár je dokonce vlastníkem rozhlasové stanice Fun Radio. V letech 2004-2005 vystupoval v relaci o sexu jako „asistent Chlipnička“.

Brožová i Belohorcová po Kollárově boku

Po jeho boku se vystřídalo mnoho krásných hereček a modelek, mimo Brožové, Belohorcové, Pavolové a Krištúfkové, se kterou má dceru Ester, žil nějaký čas i se slovenskou herečkou Karin Haydu.

Boris Kollár, který vede do voleb SME RODINA, randil s Kateřinou Brožovou Boris Kollár, který vede do voleb SME RODINA, randil s Kateřinou Brožovou | Blesk:David Kundrát

Sama Krištúfková má také dost „zajímavou“ minulost, politička udržovala kontakt s podnikatelem Marianem Kočnerem, který je obžalovaný z objednání vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka. S Kočnerem se zná i Kollár, ten se ale rychle od kontrovezního podnikatele distancoval. 

Podle webu Pluska.sk je Krištúfková autorkou výroku: „Radši budu smutná v mercedesu, než veselá v autobusu,“ který měla pronést během poměru s Kollárem. Jejich vztah byl dost divoký a po jedné z jejich hádek jí prý měl Kollár sebrat auto a ona odmítala jezdit veřejnou dopravou.

K urnám vzal Kollár děti i psa

Svou rozvětvenou rodinou se Kollár rozhodně netají, s početným potomstvem vyrazil i k volbám. „Přijeli jsme minivanem,“ pochlubil se. Kromě dětí ho doprovázela i jeho matka a pes.

Politik s pestrou minulostí se má stát jednou z nejvýraznějších postav budoucí slovenské vlády. Lídr vítězného hnutí OLaNO Igor Matovič se dokonce nechal slyšet, že Kollár bude první, s kým bude jednat. Jejich schůze se ale konala až v pondělí, Kollár chtěl v neděli odpočívat.

Sulík: Kollárův program je nesplnitelný

Kollár si klade několik základních podmínek, mezi tu nejzásadnější patří, že chce obsadit jeden silový rezort. Sám Kollár ale nechce být ministrem. Má zájem o funkci šéfa parlamentu. Mezi jeho další podmínky patří to, že se nebudou otvírat kulturně-etické otázky, strana Jsme rodina proslula svými protimigračními postoji.

Kollár rovněž trvá na tom, že se nebudou rušit sociální opatření a že budou zrušeny doplatky za léky, a to pro matky s dětmi, důchodce a zdravotně postižené. Ve svém programu má strana například i „ultralevné“ byty pro Slováky.

„To je nesplnitelné,“ řekl ke Kollárovým bodům předseda SaS Richard Sulík. To lídr další úspěšné strany Za lidi, exprezident Andrej Kiska, po setkání s prezidentkou Zuzanou Čaputovou rovnou prohlásil, že by si přál vládu bez Kollára.

villon ( 5. března 2020 14:17 )

Škoda že ne*** i Brožovku. Mohli jsme mít dalšího čobola ve vládě, tentokrát vlastního za hranicema a ne cizího doma.

jaja1973 ( 5. března 2020 12:14 )

verka1 ( 5. března 2020 11:58 )

Milovník žen, záleží má/nemá zájem o své děti?
Peníze má a tak děti nestradaji. Pozor na pohlavní nemoce.

Gretka ( 5. března 2020 11:31 )

Chytrý chlap ne jako cikáni co bezhlavě plodí, přece jen je to pro mě nepřijatelné mít tolik dětí, peníze na to má ale rozum zaostává.

krapotkin ( 5. března 2020 11:18 )

Není sám, zkuste si dojít do Chánova nebo do Janova, tam najdete otců s podstatně více dětma s ještě více "manželkama".

Zobrazit celou diskusi