Za roli vedlejší si kromě Jana Ciny mohla odnést Českého lva Kateřina Janečková za svou výčepní Lucku, za úlohu klíčovou, drsného chlapíka zvaného Vandam, který pro ránu nejde daleko, byl nominován Hynek Čermák. Na ani jednoho z nich se štěstí neusmálo.

V téže kategorii se Cina utkal s nadějným začínajícím hercem Lukasem Duyem Anhem Tranem (Song v tragikomedii Na střeše) a s ostřílenými matadory, jimiž jsou Ladislav Mrkvička (senior Tonda v road-movie Staříci) a Vojtěch Kotek s Davidem Novotným (sousedi v komedii Vlastníci). Zvítězil Mrkvička.

Pro Cinu by vítězství bývalo znamenalo jeho první křišťálovou sošku. Na kontě má zatím první místo v druhé řadě soutěžního pořadu TV Nova Tvoje tvář má známý hlas, kde ve finále porotu přesvědčil svým podáním skladby slavné španělské sopranistky Montserrat Caballé.

Před kamerou se Cina poprvé objevil roku 2002, kdy si zahrál dětskou roli mj. v dramatu Smradi a v dobrodružném snímku Únos domů. Kromě Ordinace v růžové zahradě 2 jej diváci mohli vidět v pohádkách Kouzla králů, O dívce, která šlápla na chléb, Slíbená princezna, Čertí brko. Obsazen byl i v dalších seriálech: Comeback, Přešlapy, O mé rodině a jiných mrtvolách, Pustina, Most! nebo Dáma a Král.

Fotogalerie
20 fotografií