Během večera bylo možné potkat téměř všechny veličiny Slovenského národního divadla. Nechyběla nejstarší členka souboru Mária Kráĺovičová (92), která překypovala neuvěřitelnou energií. Na půvabu a eleganci jí dodal krajkový model od slovenského návrháře Borise Hanečky.

Zatímco tato herecká legenda vynesla originál, její kolegyně zapátraly v šatníku a vyšly si v róbách, které už v minulosti na sobě měly.

Emília Vášáryová rudé šaty s výšivkou na přední části měla v roce 2018 na Slovenském Plese v Opeře. Na stejné akci se v roli moderátorky objevila i Božidara Turzonovová v modelu od návrhářky Jany Pištějové. Šaty se jí natolik zalíbily, že je vynesla i na nedělní galavečer.

Inkoustově asymetricky střižené šaty si zase oblíbila herečka Zuzana Kronerová, která je stejně jako již zmíněné dámy vynesla rovněž v roce 2018, ale na předávání Cen kritiků. Akorát před dvěma roky zvolila decentnější brýle než tentokrát v SND. 

To nestárnoucí blondýna Zuzana Studenková (65) tak trochu trhala partu a za večer se dvakrát převlékla. Na jevišti měla žlutou sametovou róbu se kožešinovou štolou přes rameno, ale na party se ke svému příteli Braňovi Kostkovi (48) tulila v červeném modelu.

VIDEO: Bába z ledu Zuzana Kronerová: Slováci ji nechtějí, v Česku točí jeden film za druhým!

Video
Video se připravuje ...

Bába z ledu Zuzana Kronerová: Slováci ji nechtějí, v Česku točí jeden film za druhým! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií