Dosluhující pár ze Sussexu se na týden vrátí do Británie, kde se princ Harry (35) zúčastní posledních tří povinností předtím, než navždy odevzdá královské roucho. Meghan se postavila na hlavu a rozhodla se Archieho (9 měsíců) nechat v Kanadě, kde všichni momentálně bydlí. Původní důvod zněl prostě - náročná cesta a spoustu práce. Ten pravý je však mnohem zlověstnější.

Markleová se, stejně jako celý svět, třese z koronaviru. Ve Spojeném království se bilance blíží k 40 případům, v Kanadě k „pouhým“ 26. Bývalá herečka se tak obává, že je v rodišti zrzavého prince větší šance na nákazu, navíc vezme-li v potaz všechny davy lidí, do nichž by se synem musela vplout, a proto ho radši nechá doma s chůvou, nejlepší kamarádkou Jessicou Mulroneyovou a početnou ochrankou.

A jelikož se Kanada vzepřela a odmítá platit Sussexům jakékoliv výdaje, přehoupla se cenovka na 63 tisíc liber za týden (1,8 milionu korun) a vše musí jít z rodinné pokladničky. Pár do ceny nově započítává speciální prostředky i lékaře, aby byl malý Archie v bezpečí před šířící se pandemií.

Co to tedy pro Alžbětu a všechny příbuzné, kteří se na kompletní rodinku těšili, znamená? Podle expertů na královskou rodinu vévoda a vévodkyně ze Sussexu odmítnou možnost cestovat s Archiem, dokud se virus nepřežene. Jenže to může trvat dlouhé měsíce i roky. Do té doby bude Archie v bezpečné karanténě domu ve Vancouveru a britská panovnice si ho může prohlédnout maximálně na fotkách.

VIDEO: Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu

Video
Video se připravuje ...

Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
97 fotografií