Televizní diváci vídají blonďatou krásku ve zprávách na TV Nova již přes dvacet let. Tentokrát si od zprávařiny odskočila do kamenické nemocnice, aby ztvárnila roli pacientky doktora Máry neboli Roberta Jaškówa a vypadá to, že spolu budou mít pletky. „Zdravíme z nemocnice v Kamenici s doktorem Márou v posteli,“ smála se z nemocničního lůžka.

Natáčení mě moc baví a je to pro mě takové malé zpestření a trochu změna ze studia Televizních novin. Celý štáb a všichni kolegové jsou skvělí a jsem ráda, že mě hezky přijali do své rodiny,“ svěřila deníku Aha! Borhyová.

Poprvé jako muž

Před dvěma lety se objevila také jako host poroty v show Tvoje tvář má známý hlas. Nezůstala však jen u porotcování a společně s moderátorem pořadu Ondřejem Sokolem (48) vystřihla duet Hej mistře basů. Karla Vágnera (77) překvapivě ztvárnila právě Lucie, která se v muže přeměnila úplně poprvé. Sokol zazářil jako Hana Zagorová (73).

Učila mluvit

V oblíbeném seriálu Ulice si před dvanácti lety zahrála samu sebe. Radila tehdy Anně Fixové (35) alias Monice Farské, jak se připravit na moderování. Její postava se totiž ucházela o pozici ve Snídani s Novou.

VIDEO: Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme... David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií