V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Frýdku-Místku, Kateřinu (41), Edu (47) a Elišku (14). Na druhé straně se seznámíme se Žanetou (25), Davidem (23) a Davidem (1,5), kteří žijí v Zábřehu.

První rodinu do Výměny manželek přihlásila Kateřina. Pár si totiž potřebuje vyzkoušet být delší dobu od sebe a zjistit, jestli si budou vůbec vzájemně chybět. „Partner je tak trošku cholerik,“ podotkne Kateřina s tím, že je rovněž velice žárlivý – a to jí ze zcela pochopitelných důvodů vadí.

Druhá rodina se přihlásila kvůli odlišnému pohledu na výchovu malého synka, a proto chtějí zjistit, jak vyrůstají děti v jiných rodinách. Tihle dva mladí manželé jsou spolu pouze dva a půl roku, přesto však jejich vztah již prochází krizí. „Často mu volá jeho bejvalá. Za mými zády se s ní stýká,“ posteskne si na kamery smutná Žaneta.

Kateřina bude v náhradní rodině bojovat dle jejího názoru s velkým nepořádkem a neudržovanou domácností. Na vině bude zřejmě Žaneta, protože i její náhradní manžel Eda bude mít s řadou věcí problém. Hlavně pak v situaci, kdy dočasná maminka nechá svoji intimní hygienickou pomůcku v koupelně.

„To se mi stalo asi poprvé v životě,“ chichotá se Žaneta, zatímco Eda je vrcholně znechucený. „Abych vešel do koupelny a na umyvadle, kde si odkládám zubní kartáček, ležela vložka, použitá, to je pro mě věc, kterou asi nikdy neskousnu,“ stěžuje si.

VIDEO: Výměna manželek: Hygienické problémy!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Hygienické problémy! TV Nova

Fotogalerie
20 fotografií