Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Zoufalá Šárka v náruči jiného, Hedvika obětí sexuálního harašení

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
2. března 2020 | 13:58

Policie konečně ví, kdo má prsty v napadení Mastného a Ája se snaží najít způsob, jak z toho ven. Její advokát pro ni ovšem nemá úplně dobré zprávy. Mastný škodí i z nemocničního lůžka a opuštěná a smutná Šárka stráví noc s mužem, který o ni už jednou usiloval.

Šárka je hodně rozhozená, protože Martin jí odsunul ostře na druhou kolej a to pořádně bolí. Pomoc ano, ale Šárka má dojem, že to Martin už trochu přehání. Rozhodne se, že už nebude jenom čekat sama doma a vyrazí ven. Vyklube se z toho nečekaná a pořádně divoká party s někým, komu padla do oka už před rokem! Mastný jen tak tak seskočil hrobníkovi z lopaty, ale intriky už znovu spřádá. Vydírá Lumíra takovým způsobem, Který už opravdu přesahuje všechny meze, ovšem Lumír se jen tak nedá.

Luděk je šikovný manipulátor a situace s Kristýnou mu také hraje dobře do karet. Snaží se rozvodu vyhnout, co to jen jde, ale pro Blanku je manželství s ním uzavřenou kapitolou. Co zase provede Kristýna a co má Luděk za lubem? Dan a Bedřich se spolu snaží vyjít, ale skřípe to. Teď je zase Dan překvapí během intimních hrátek a vzápětí ztratí střechu nad hlavou. Otta bojuje nejen ve škole, kde má problémy se zástupkyní, ale i v soukromí musí čelit nejapným vtípkům, které pořádně otřesou Hedvikou a řeší to nakonec policie.