Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka (32) dramaticky porodila na zadním sedadle auta: Miminko pak nejevilo známky života!

Autor: rc - 
2. března 2020
19:57

Dramatický porod zažila Genna Fieldová (32) pocházející z britského Walesu. Nastávající máma byla v pokročilém stadiu těhotenství, ovšem termín měla až za více než dva týdny. Jenže děťátko prostě chtělo ven dřív. Britka tak přivedla dcerku na svět na zadním sedadle auta! Po porodu však nastaly komplikace. Holčička vypadala jako mrtvá.

Genna Fieldová se se svým partnerem Richardem Bevanem (41) nemohla dočkat příchodu miminka. Britka byla už v pokročilém stadiu těhotenství a holčička se měla narodit za sedmnáct dní. Porod však přišel dřív. „Dítě nemělo přijít na svět dalších sedmnáct dní, ale Genna začala mít v sobotu večer bolesti. Zavolali jsme její mámě Alison, aby přišla a rozhodli jsme se jet do nemocnice,“ uvedl Richard pro britský deník Daily Mirror.

Do porodnice to rodiče před porodem nestihli a Genna začala rodit v autě na zadním sedadle! „Alison zastavila, nahnula se přes sedadlo a dítě se téměř okamžitě narodilo. Vzal jsem své tkaničky od bot a omotal je kolem pupeční šňůry. Byla to rada operátorky na telefonu a viděl jsem to už předtím ve videu, tak jsem věděl, co mám dělat,“ sdělil Richard s tím, že měl strach o život dítěte. Holčička totiž nejevila známky života! Zděšený Richard proto vyrazil z vozu a snažil se zastavit projíždějící auto.

Viděl jsem auto, které jelo v opačném směru. Zpomalilo a jelo k nám. Nemohl jsem uvěřit, jaké mám štěstí, když se ukázalo, že to jsou policisté!“ popsal Richard. Policisté pak rodiče s miminkem odvezli do nemocnice, kde se naštěstí ukázalo, že je děťátko v pořádku. 

„Bylo to šílené. Všechno šlo tak rychle. Jsem moc vděčná všem, kteří nám pomohli. Vede si opravdu dobře,“ doplnila Genna, která s Richardem vychovává také čtyřletého syna Jaye a dvouletou dcerku Honey.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání