Jak Blesk informoval, známá odbornice na hubnutí se stala obětí internetového podvodu. „Nějaká podvodná firma používala mé staré fotografie k propagaci přípravků na hubnutí. Byly to takové spreje, po kterých údajně hubnete,“ svěřila se hvězda pořadu Jste to, co jíte.

Smetli ze stolu

A když se rozhodla, že to nenechá jen tak, setkala se s překvapivou reakcí! „Žalovala jsem je, ale na hospodářské kriminálce mi řekli, že nemám ochrannou známku na své jméno, tak se tím nebudou zabývat,“ posteskla si Cajthamlová s tím, že dál to tedy neřešila. Podle zjištění Blesku se ale stále může bránit. Jen se obrátila na špatnou instituci...

Přichází naděje

„Je pravda, že pokud paní Kateřina nemá na své jméno ochrannou známku, tak to nemusí být odborem hospodářské kriminality kvalifikováno jako trestný čin,“ potvrdil Blesku JUDr. Jan Černý. „To ale neznamená, že se nemůže bránit. Jde to v občanskoprávním řízení,“ poradil renomovaný pražský právník, který by naději na úspěch zase až tak úplně nezatracoval.

Velká změna

Kvůli podvodníkům se Kateřina dokonce odbarvila na blond. „Bylo mi doporučeno změnit image, aby bylo jasné, že použili staré fotografie a že tu firmu nikterak nepodporuji,“ řekla Blesku Cajthamlová, která také výrazně zhubla. Nebylo to ovšem »hubnoucím« sprejem ani jiným »zázračným« prostředkem, ale pohybem.

VIDEO: Čadek prásknul na Cajthamlovou: Čím hůř vidí, tím líp tančí!

Video
Video se připravuje ...

Čadek prásknul na Cajthamlovou: Čím hůř vidí, tím líp tančí! Kristýna Léblová, Jan Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií