Režisér a herečka dorazili na 25. ročník předávání profesních Cen Asociace českých kameramanů podpořit Martina Doubu (49) nominovaného za jejich společný seriál Vodník.

Všechno spolu

Přestože kolem byla řada známých z branže, Klára se od Viktora nehnula skoro na krok. „Spolu postávali u baru, spolu šli ven na cigáro a spolu si sedli i do sálu kina Lucerna,“ popsal Blesku jeden z účastníků. Když pak Doubu vyhlásili kameramanem večera za televizní dílo, smáli se na celé kolo.

S postupujícími hodinami se začali vzájemně dotýkat. Herečka držela režiséra kolem pasu. Občas jí ruka sklouzla i níž, na jeho pozadí. A když musela odejít, Viktor jí gentlemansky pomáhal ze schodů v pražské Lucerně.

Jako ve Varech

Došli až na konec pasáže, kde na ni čekal taxík. A tam to začalo. „Jakmile měli pocit, že se nikdo nedívá, vášnivě se objali a dlouze políbili,“ prozradil očitý svědek. Bylo to jako před čtyřmi lety na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde je fotografové zastihli v objetí na břehu říčky Teplá.

Tehdy byli oba ještě zadaní. Tauš se rozváděl s Evou Jeníčkovou (55) alias Vendulkou utěšitelkou z Básníků a Melíšková s dabérem Lukášem Hlavicou (57). Jejich vztah ale moc dlouho netrval. Po roce se totiž Viktor objevil na Českých lvech s pohlednou brunetkou. Teď spolu exmilenci ale znovu laškují...

Fotogalerie
31 fotografií