Vše se odehrálo v prosinci 2018. Podle obžaloby měl Gustav po hádce praštit pěstí před bufetem do obličeje muže. Ten upadl na záda a praštil se do hlavy o schody.

Po třech hodinách pak v nemocnici zemřel. Gustav J. si má trest odsedět ve věznici s ostrahou. „Pozůstalým musí také uhradit náhradu škody ve výši 1,1 miliónu korun,“ uvedl soudce Tomáš Bouček.

Spor kvůli synovi

Muži měli mít podle obžaloby mezi sebou spory kvůli nevlastnímu synovi Gustava J. Mrtvý ho měl údajně naučit pít. „Šel jsem si to s ním vyříkat. Byl opilý. Ohnal se po mně pěstí. Já uhnul, strčil jsem do něj a on upadl. Když ležel, tak jsem mu dal čtyři facky, aby se probral,“ hájil se Gustav J.

 „Pak přiběhli nějací muži. Jeden mně kopl a ostatní byli na mě agresivní. Bál jsem se a taxíkem odjel domů. Policie mi pak volala, já se sebral a jel jsem k nim na služebnu,“ dodal Gustav J. Rozsudek není pravomocný, Gustav J. se na místě odvolal.

VIDEO: Hokejový fanoušek Michal (†41) zemřel po brutálním útoku před sportovní halou v Havířově. 

Video
Video se připravuje ...

Hokejový fanoušek Michal (†41) zemřel po brutálním útoku v sobotu 26. října před sportovní halou v Havířově.  Michal Charbulák