Její auto v noci navštívil zloděj a odnesl si vše, co se mu líbilo. „Drazí, pokud by vám někdo nabízel ke koupi tuto bundu, tak je moje a nějací frajeři mi jí se spoustou dalších věcí ukradli z auta. Pokud budete sdílet, budu ráda. Nebyla drahá, ale mám jí fakt ráda!“ napsala na sociální síť zarmoucená Eva Decastelo a přidala fotku ve své oblíbené černé kožené bundě. Tak snad se brzy najde někdo, komu jí lapkové za pakatel nabídnou.

Před několika dny vykradli auto i zpěvačkám Olze Lounové (38) a Elis Mraz (25). „Vykradli nám automobily. Mně, Elis, mojí kamarádce, mojí kapele. Vykradli nám dodávku za bílého dne. Celá ta akce probíhala kolem deseti hodin. Ten člověk začal krást v pět hodin a deset minut. To vzal kamarádce batoh z auta. Byl to takový mžik, že si myslela, že ho nechala doma. Nedošlo nám, že to byli zloději,“ svěřila se Olga.

„Policie vzala otisky, videozáznamy a budou pátrat po pachateli. Uvidíme, jak to dopadne. Oni týden předtím vykradli ulici pod námi. Už si budeme dávat větší pozor. Bezpečno není ani na vlastní zahradě,“ dodává Lounová.

VIDEO: Olga Lounová byla okradena! Kriminálka řeší loupež za desítky tisíc

Video
Video se připravuje ...

Olga Lounová byla okradena! Kriminálka řeší loupež za desítky tisíc. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií