Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Petru (†37) našli doma uškrcenou, přikrytou peřinou: Zabil ji manžel a podřezal se?!

Petru (†37) našli doma uškrcenou: Zabil ji manžel a podřezal se?! (ilustrační foto)
Petru (†37) našli doma uškrcenou: Zabil ji manžel a podřezal se?! (ilustrační foto)  (Autor: Noviny.sk/Reprofoto: TV JOJ)
Autor: chal - 
27. února 2020
14:09

Kriminalisté vyšetřují hororový případ, ke kterému došlo v bratislavské čtvrti Ružinov. V jednom z tamních domů ve středu ráno zemřela násilnou smrtí 37letá Petra. Jejího manžela Marka (39) našli policisté s podřezaným zápěstím.

Ve středu v půl deváté ráno dostali bratislavští policisté děsivé oznámení na tísňovou linku. V bytovém domě ve čtvrti Ružinov totiž podle oznamovatele došlo k vraždě a následnému pokusu o sebevraždu.

Když kriminalisté na místo přijeli, skutečně našli zavražděnou ženu. Podle informací deníku Nový Čas šlo o bratislavskou rodačku Petru (†37), její tělo bylo přikryté peřinou.

Petra byla uškrcená a na krku měla navíc bodnou ránu. Přivolaní záchranáři už třicátnici nemohli pomoct. „Na místě však ošetřili muže, který měl poraněná obě předloktí, a transportovali ho do jedné z bratislavských nemocnic,“ sdělila pro televizi Markíza mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Policisté se vzhledem k probíhajícímu vyšetřování ve středu nechtěli blíže vyjadřovat. „Jen co to procesní situace umožní, budeme veřejnost o případu informovat," uvedli v prohlášení policisté. O několik hodin později byl Marek obviněn z vraždy, v případe odsouzení mu hrozí až 25 let vězení. 

kriv ( 27. února 2020 17:05 )

A nemůže za to Fico

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání