Na nedávno obnoveném facebookovém profilu Karla Gotta, který nyní spravuje jeho management, se objevil následující příspěvek. „Milí Karlovi příznivci, množí se dotazy, kdy vyjde manželova avizovaná autobiografie.“

Vdova Ivana tedy přispěchala s odpovědí. „Kniha byla dopsána manželem již na sklonku jeho života. Aktuálně pracujeme na její vizuální podobě, což je v kompetenci agentury Karel Gott Agency,“ uvedla a uklidnila tak všechny zpěvákovy fanoušky, že na projekt se nezapomnělo.

Bohužel všichni, kdo by si rádi přečetli knihu, na které Mistr pracoval téměř až do své smrti, si budou muset ještě nějaký ten čas počkat. „Předpokládáme, že by manželova autobiografie měla vyjít letos na podzim,“ dodala totiž Ivana Gottová.

„Děkujeme za zprávu, zrovna dnes jsem chtěla vyrazit do knihkupectví se pozeptat. Moc se na ni těším, nesmí v mé knihovně vedle cca asi 10 dalších rozhodně chybět,“ napsala v komentáři jedna z fanynek zesnulého Karla a posmutněla, že už ji nebude mít podepsanou od Slavíka. Další příznivci už také plánují, jak si knížku nadělí k Vánocům. Je tak jasné, že autobiografie půjde na dračku.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Zádušní mše za Karla Gotta (†80): Obřad plný slz hvězd

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Zádušní mše za Karla Gotta (†80): Obřad plný slz hvězd Česká televize

Fotogalerie
89 fotografií