Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slov netřeba: Naštvané miminko to všechno řeklo jediným pohledem

Isabela nemusela ani zaplakat. Ihned bylo jasné, co si myslí o světě.
Isabela nemusela ani zaplakat. Ihned bylo jasné, co si myslí o světě.  (Autor: Facebook )
Autor: mav, jžk - 
14. března 2020
22:57

Zima, ostré světlo a sotva se tu člověk objeví, dostane bezdůvodně na zadek! Takové byly zřejmě dojmy Isabely Pereiry de Jesus, sotva opustila bezpečné lůno své maminky. K pláči se ovšem nesnížila. Postoj k okolnímu světu dala najevo jasně čitelným výrazem.

Holčička se narodila 13. února v Brazílii císařským řezem a ze svého „násilného“ vynětí z matčina lůna nejspíše moc velkou radost neměla. „Otevřela oči, ale neplakala,“ řekl brazilskému časopisu Crescer autor snímku, fotograf Rodrigo Kunstmann. „Nejdřív udělala naštvaný obličej a začala plakat až po přestřižení pupeční šňůry,“ dodal.

Fotografa najala maminka Daiane de Jesus Barbosová, aby výjimečný den zdokumentoval. Ten na svůj facebookový profil přidal mimo jiné i fotografii, na které se malá Isa ksichtí. Proletěla internetem bleskovou rychlostí.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamãe e papai 🥰

Příspěvek sdílený Isa Bravinha (@isa_bravinha1),

Novopečené mámě Daiane bylo jasné, že se fotka stane virálním hitem: „Moje dcera je rozený internetový vtipálek,“ řekla serveru Crescer. A prý to není záležitost jediné fotografie, podobně se prý tváří, když má hlad nebo když potřebuje přebalit..

 

Zobrazit celou diskusi