V nejnovější epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Plzně, tedy Báru (32), Marka (44), a jejich synka Jiřího (3). Na druhé straně žije Helena (45) s Jakubem (28), a dcerkami Hanou (8) a Veronikou (8) v Doksech. První rodina se do Výměny manželek přihlásila společně. Bára si myslí, že Marek nemá ideální vztah se svým synem. Delší dobu se neviděli kvůli tomu, že Marek byl ve výkonu trestu za prohřešky z mládí, a on by nyní k Jiříkovi rád znovu nalezl cestu. Kromě toho si Bára připadá v domácnosti notně nedoceněná. „Všechno dělám já,“ stěžuje si mladá žena.

Také u druhé rodiny byla hlavním důvodem účasti v pořadu touha Jakuba více se sblížit s Heleninými dětmi. Myslí si, že když přítelkyně nebude doma, půjde to lépe. Celá rodina ovšem žije velmi netypickým způsobem: Dům obývá totiž ještě Helenin manžel, se kterým stále není rozvedená. Díky tomu je výchova dvojčat složitější a nejde to přesně podle jejich představ. „Oba chlapi se snaží. Očividně to má paní dobře zařízený,“ konstatuje dočasná maminka Bára.

Oba muži si však nemohou přijít na jméno. Helenin stávající muž se například rozčílí, když mu dá Bára nahlédnout do „manuálu“ s pokyny a žádostmi, co by od partnera očekávala. „Až bude změna režimu, tak prosím, aby můj přítel vyluxoval obě auta, udělá pravidelnou údržbu aut, poseká zahradu…“ čte seznam. „Tomu nerozumím. Spoustu věcí se naučil ode mě. Já bych ho tady nenechal nic dělat, protože já to potom pracně nebudu předělávat. Takhle jsem si to tu udělal sám. Jediný, co ho nechám, je posekat trávu,“ zlobí se muž, který dodá, že tento způsob života psychicky nezvládá. Trpí ho vlastně jenom kvůli dcerám…

VIDEO: Výměna manželek: Partnerský trojúhelník v jedné domácnosti!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Partnerský trojúhelník v jedné domácnosti! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií