Inzeráty zaplavily jak Česko, tak Slovensko. „Prodám čtyři vstupenky na tento koncert. V případě zájmu mě kontaktujte,“ napsal jeden z fanoušků ze Slovenska. A za jeden lístek do vrchního patra O₂ areny, původně zakoupený za 990 korun, požaduje 1850 Kč. Což je o 90 procent dráž. Když je za předraženou sumu prodá všechny, vydělá 7500 korun.

S cenou nahoru jdou nejvíce ti, kterým se podařilo na první či druhý koncert koupit dražší vstupenky do spodních částí arény. „Nabízím poslední 2 vstupenky vedle sebe, nejlepší dolní sezení, za cenu 2990 Kč/kus,“ stojí v jednom z dalších inzerátů. Původní cena jednoho lístku je přitom 1790 korun. Vstupenka od překupníka je tak o 1200 korun dražší, tedy o 70 procent. A jak se budou koncerty blížit, půjdou zcela jistě ceny lístků nahoru.

Pořadatelé vzpomínkových koncertů, pražská O² arena a společnost Karel Gott Agency, jejíž jednatelkou je vdova po zpěvákovi Ivana Gottová (44), velký zájem ze strany veřejnosti očekávali. V době, kdy šly do předprodeje vstupenky na první koncert, který byl vyprodaný během dvou hodin, už měli arénu pronajatou i pro druhou show. Ta proběhne o den později než první, tedy ve středu 16. prosince.

VIDEO: Gottův šokující pohled na ženy: Představují si něhu, ale pak chtějí seřezat!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Gottův šokující pohled na ženy: Představují si něhu, ale pak chtějí seřezat! Bohemia Motion Pictures

Fotogalerie
42 fotografií