Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůzné svědectví vraždy Češky: Pomozte mojí mamince, křičela dcerka Zdenky (†41)

Autor: shp - 
25. února 2020
05:01

Viděla, jak maminku bodl do srdce její násilnický amant. Na vlastní oči také na slunné Sardinii viděla, jak žena, která jí dala život, umírá. Plakala a křičela o pomoc. Dcerka (11) zavražděné Zdenky K. (†41) byla společně se svou sestřičkou (11) svědkyní děsivého konce Češky, kterou podle policie zavraždil agresivní Ital Francesco B. D. F. (45).

Video  Zatčení vraha Češky Zdenky (†41)  - Carabinieri Sassari
Video se připravuje ...

Podle webu La Nuova Francesco vypověděl, že k hádce mezi ním a Zdenkou došlo v sobotu 15. ledna proto, že když za ní přijel, připadal Češce jako pod vlivem kokainu. Řekla mu proto, ať zmizí. „Řekla mi, že jsem měl kokain a ať jdu pryč,“ tvrdí muž obviněný z vraždy.

Zdenka držela nůž kvůli vaření

Jenže svalovec, který podle informací italských médií užíval drogy již delší dobu, se za ní vrátil. Zdenka prý zrovna vařila, a měla proto v ruce nůž. Začali se prý opět hádat a dost hlasitě. Francesco dostal strach, že je někdo uslyší a zavolá policii.

Navrhl proto, ať se projdou. Zdenka pak ale podle něj i s nožem zamířila do baru naproti. Pak se strhla mela, při které byl Francesco zraněn na noze a maminka dvou dcer v hrudníku. Tak to tedy tvrdí on. Jeho verze je však dost podivná a těžko se jí věří.

Podivná verze Itala

Násilnický Ital dokonce tvrdí, že sama Zdenka chtěla, ať ji odveze ke kamarádovi a ne do nemocnice, kde by si prý pro něj přišli policisté. Krvácející ji měl uložit do postele s tím, že se políbili a řekli si, že se uvidí druhý den.

To ale vůbec nesedí s tím, co viděli svědci v osudném baru. „Pomozte mojí mamince! Pomozte mojí mamince,“ křičela vyděšená dcerka poté, co viděla, jak Francesco pobodal Zdenku. Muž se navíc do baru po incidentu vrátil a pronesl mrazivá slova.

Vrah: Dostanu 10 let?

Hádal jsem se s ženou a bodl jsem ji do srdce. Myslíš, že dostanu 10 let?“ tázal se místní ženy. Pak se dal na útěk i s dcerkami Zdenky. Policie našla uprchlíka druhý den díky tipu. Holčičkám se naštěstí nic nestalo, přišly ale o milující a obětavou mámu, se kterou se po nesmyslném činu přišly naposledy rozloučit davy dojatých i rozhořčených místních lidí.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání