Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragická smrt holčičky (†6): Zavalily a rozmačkaly ji stohovatelné židle!

Autor: rc - 
24. února 2020
20:23

Šestiletou Addie Dominiciovou z Kalifornie stihl strašný osud! Rozmačkal ji k smrti stoh pětašedesáti židlí, který se na ni zřítil! Hora nábytku, která vážila přes dvě stě kilogramů, byla připoutána k manipulačnímu vozíku. Pak se z nejasných příčin uvolnila a zřítila na nešťastnou holčičku. Zdrcení rodiče ze smrti své malé dcerky viní firmu, která prý byla zodpovědná za jejich dodávku.

Tragédie se stala minulý rok koncem září v kalifornské vinné oblasti Napa. Na šestiletou Addie Dominiciovou tam spadl stoh pětašedesáti židlí. Stoh vážil dvě stě kilogramů a Addie na následky zranění zemřela. Židle podle informací britského deníku The Sun byly připoutány k manipulačnímu vozíku.

Není jasné, jak došlo k jejich uvolnění a následnému pádu. Ani informace o tom, jak a proč se nešťastné dítě dostalo do blízkosti takové hory židlí, nebyly zveřejněny.

Jason a Megan, rodiče malé Addie, ze smrti své dcery nicméně viní společnost Bright Event Rentals, která se věnuje pronájmu prostor a pořádání večírků. Firma byla zodpovědná za dodávku židlí a rodiče jsou přesvědčeni, že zaměstnanci náklad řádně nezabezpečili.

Rodina se rozhodla firmu zažalovat. Má za to, že židle byly: „Nedbale naskládané, zkontrolované, smontované, zabalené, zajištěné, ukotvené, manipulované, poskytnuté, upravené, přepravované či dodané.“ Tak to alespoň stojí podle informací britského deníku Metro v žalobě proti společnosti. Výše požadovaného odškodnění nebyla zveřejněna.

„Addie milovala svou rodinu, své spolužáky, své spoluhráče a tolik ostatních. Měla zvláštní schopnost spojit se s každým, koho potkala. Addie věděla, co chce, a měla silné odhodlání být obojím – policistkou a youtuberkou!“ stojí v nekrologu dítěte s tím, že šestiletá holčička milovala také atletiku, vaření a umění.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání