I když s jejich rozhodnutím nesouhlasil nikdo a výjimkou nebyla ani královna Alžběta II. (93), Harry a Meghan se zařídili po svém, vzdali se svých privilegií nejstarších královských členů britské monarchie a odstěhovali se za oceán.

I když se kontroverzní pár společně s devítiměsíčním synkem Archiem prozatím uhnízdil v Kanadě, nebude to rozhodně jejich jediný domov za oceánem. Na letní měsíce se princ Harry a Meghan Markleová a pochopitelně i jejich syn plánují přesunout do USA, konkrétně do slunného Malibu, kde si podle neověřených zdrojů měli už pořídit luxusní sídlo v hodnotě více než 160 milionů korun, jemuž, jak je na fotkách v galerii vidět, nechybí na rozlehlém pozemku velkolepý bazén, ani luxusní tenisový kurt. Za sousedy by pak Meghan a Harry měli mít osobnosti, mezi něž se řadí například herec Mel Gibson (64), kontroverzní transsexuální hvězda Caitlyn Jenner (70) nebo legendární americký moderátor Dick Van Dyke (94).

Jestli si ale sídlo skutečně koupili, není jisté. Nabízí se tu ještě druhá varianta, a to pronájem sídla za 600 tisíc korun měsíčně. Kde na to mladý pár vezme, začíná být poněkud zapeklitá otázka. Je sice jasné, že se svými dosavadními příjmy z kapes daňových poplatníků jistě strádat nebudou, ovšem jejich hlavní byznys plán, a to prodávat merch pod značkou SussexRoyal, královna zatrhla. Harry s Meghan totiž s oproštěním od královských povinností nemají nárok na to, používat titul vévody a vévodkyně ze Sussexu, a proto nemohou ani vystupovat pod stejnojmennou značkou, do které už bohužel stihli vrazit pořádný balík.

Fotogalerie
60 fotografií