Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je to dospělý muž, který vydělává balík! Šokující reakce na plačícího chlapce, který se chce zabít kvůli šikaně

Autor: DH - 
22. února 2020
17:16

Matka šikanovaného chlapce z videa, na kterém pláče kvůli ostatním dětem a říká, že se oběsí, napadla na Facebooku internetové záškodníky, neboli trolly. Ti začali vytvářet falešné účty, na kterých vybírali peníze, a šířili fámy o tom, že chlapec je ve skutečnosti zazobaný dospělý muž, navíc neslušný k ostatním lidem!

Devítiletý Quaden Bayles trpí poruchou růstu, zvanou nanismus, a pochází z australského města Brisbane. Poté, co jeho matka zveřejnila na sítích video, jak brečí a prosí, aby ho někdo zabil kvůli drsné šikaně, obdržel statisíce podpůrných zpráv z celého světa. Slavným se stal prakticky ze dne na den a teď se mu s nabídkami podpory nabízejí celebrity, jako je představitel filmového Wolverina, herec Hugh Jackman nebo slavní sportovci či celé ragbyové týmy.

Americký komik Brad Williams, který je sám postižen nanismem, dokonce pro chlapce vypsal sbírku, aby mohl jet s mámou do do Disneylandu. Stanovil cíl 10 000 dolarů. V tuto chvíli už je ovšem na účtu 440 tisíc dolarů, tedy více než 10 milionů korun, které chlapci a jeho mamince poputují.

Bohužel, s velkou popularitou rodině přibyly i velké starosti se závistivci a internetovými trolly. Matka malého Quadena musela nyní na svém facebookovém účtu vydat varování před podvodníky, kteří na sítích vytvářejí falešné sbírky a snaží se těžit z dobrosrdečností jiných.

Někteří nepřejícníci dokonce tvrdili, že Quadenovi není devět let, ale osmnáct. Falešné příspěvky se začaly objevovat hlavně na Instagramu, kde se objevily třeba fotky, na kterých měl být právě Quaden. Na sobě měl ale drahé oblečení nebo byl vyfocen na narozeninové oslavě s velkým číslem 18.

Vše na pravou míru uvedla rodinná kamarádka, která poskytla rozhovor jednomu australskému webu. Uvedla, že na některých fotografiích je skutečně Quaden, ale pocházejí z profesionálního focení. Snímek z narozenin pak pochází z oslavy rodinného kamaráda.

„Ano, je mu devět let není možné si dělat legraci z toho, že je malého vzrůstu! Není to žádný podvodník. Jeho matka to video sdílela, protože byla rozčilená hroznou šikanou. O peníze nikdy nikomu neřekla,“ rozhořčila se žena. Na sítích ji mimo jiné podpořila i slavná rapperka Cardi B. „Opravdu si nemyslím, že lže o svém věku," řekla ve videu na Instagramu.

nemocna ( 17. září 2020 01:19 )

Lidé jsou všude zlí a neskutečně sprostí, mají radost že ubližují druhému a je jim jedno jak se ten druhý cítí a co prožívá když se šíří lži co není pravda, může se vysvětlovat jak to opravdu je mnozí berou za pravdu lež že se jim více líbí a více lidí to po dotyčné šíří dál, je to svinstvo a nehorázné chování obzvlášt od dospělého který by zasloužil pořádně rozbít hubu, toto je však malé dítě o to je to horší, může se tím dostat do takového psychického stavu že si něco udělá, šikanáři nemají ohled k nemocnému a už ani k malému dítěti ted ještě budou závidět peníze a budou se snažit šířit další lži aby lidé mu nic neposílali, doufám a přeji jim jen to nejhorší však příjde den kdy na ně dojde a budou potrestáni, Boží mlýny melou pomaleji ale jistě

PavelSki ( 26. února 2020 07:04 )

Závistivci záviděj i nemoc (jak již jsem psal před 2 dny),
tak o něm rozšířili fake, pak někteří podvodníci chtěli sbírky pro sebe. Kdo nepozná podle obličeje (ne podle výšky) že to není dospělý, neměl by mít oprávnění cokoliv komentovat.
--
Již jsou známy podrobnosti, peníze půjdou na charitu, boj proti šikaně. Rodina chudá není.

---666--- ( 23. února 2020 07:50 )

Hnusnej spratek...

adeso ( 22. února 2020 18:48 )

ten kluk je těžce postižený, a to co snášeli podobní lidé před dvaceti až třiceti léty je prd, co musí snášet tenhle kluk. Prostě blbci styďte se.

Zobrazit celou diskusi