Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapec (6) odmítl sníst jablečné pyré: Učitelka ho prý na zemi brutálně zkopala!

Autor: rc - 
22. února 2020
17:02

Americká policie vyšetřuje případ, který se odehrál na základní škole na Floridě. Ve vězení skončila Holly Eicherová, učitelka s mnohaletými zkušenostmi. Dvaašedesátiletá žena se měla rozčílit poté, co její šestiletý žák odmítl sníst jablečné pyré! Žena do něj měla začít kopat a nutit ho uklidit po sobě pyré, které rozlil.

Byl den sv. Valentýna, děti si mezi sebou předávaly valentýnská přání a povídaly si u oběda. Poklidnou obědovou pauzu však na základní škole na Floridě překazil incident, který se odehrál mezi teprve šestiletým žákem a učitelkou Holly Eicherovou. Dvaašedesátiletá učitelka základní školy, která během let na škole už zažila mnohé, měla fyzicky napadnout 6letého chlapce! Podle informací britského deníku Daily Mail prý šestiletý žák se zvláštními potřebami během oběda zlobil.

Eicherová ho měla pobídnout a nařídit mu, ať dojí svůj oběd. Chlapec ale začal křičet, dokonce ji měl kopnout. Učitelka rychle zareagovala a snažila se ho uklidnit tím, že mu na zemi omotala nohy kolem jeho. Tím však incident neskončil. Dítě se stále vzpouzelo a podle očitého svědka měla učitelka do chlapce začít pod stolem kopat! Chlapec začat křičet bolestí a plivl jí do tváře, načež vzal do rukou jablečné pyré a vylil ho na zem. Učitelka mu nařídila, aby to po sobě uklidil, pak ho poslala do třídy.

Když dítě dorazilo domů a šlo se koupat, rodiče si všimli, že má na sobě modřiny a odřeniny. Kontaktovali proto tamní policii, která se případem začala zabývat. O několik dní později strážci zákona Eicherovou zatkli a obvinili z napadení dítěte. Učitelka byla propuštěna ze školy, kde pracovala dlouhých osmnáct let. Podle Daily Mail byla již v minulosti obviněna z fyzického napadení dětí. Zdá se, že tentokrát to se svými výchovnými metodami přehnala.

europa ( 23. února 2020 07:14 )

Žák se zvláštními potřebami. Takže je vše jasné. Opět nějaký kripl nacpaný mezi normální děti. A učitelé, poraďte si s tím. Ať žije inkluze, že? Nakptat by zasloužili rodiče a ti, kteří zařadili toho spratka do normální školy.

Elidasa ( 22. února 2020 21:08 )

ta krá...va vypadá jako Hitlerova sekretářka do plynu s ní. Když nemá nervy na děti a takhle je trestá za pí....čo..viny ať jde do ZOO houpat slonovy s koul..ema a bude v klidu sedět svi...ně šedivá.

zdenekksevratiI ( 22. února 2020 20:33 )

To nic nemění na faktu, že jsi vymaštěný pubertální pako

iezidedek ( 22. února 2020 20:31 )

dobře udělala, nevychovaný rozmazlený parchanti potřebujou tvrdou ruku a nohu

MiraF ( 22. února 2020 17:14 )

Ty zas budeš pěkný pako

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání