Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tchyně podle horoskopu. Se kterou si budete rozumět a se kterou to bude boj?

/
  • (iStock)
    29. února 2020 ● 06:00

    Vztahy s tchyní nejsou vždy procházka růžovou zahradou, a to zejména v případě, že jsou vaše povahy naprosto rozdílné. Existuje i určitá kompatibilita podle znamení zvěrokruhu, která může věci ještě ztížit. 

    Jak je možné více porozumět matce vašeho partnera a nebýt spolu na kordy? Zkuste najít cestu v astrologii a zjistěte více informací podle znamení, v němž se narodila. To vám může pomoci, jak mít normální, nebo dokonce přátelský vztah se svou tchyní.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Tchyně ve znamení Berana může být sobecká a žárlivá, protože má pocit, že se musí stůj, co stůj vypořádat se svou konkurentkou (tou jste vy), a že musí neustále bojovat za lásku svého syna. Nečekejte tedy, že vás bude okamžitě milovat. Vždy bude chtít svého syna rozmazlovat. Nezavírejte před ní dveře, naopak ji zvěte k sobě domů a vítejte její návštěvy. Takovou ženu velmi potěší, když vidí svého syna, a když je navíc spokojený, je to nejlepší způsob, jak se jí dostat pod kůži a umožnit jí, aby vás akceptovala a měla ráda.  

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Tchyni ve znamení Býka lze snadno naštvat. Pokud by měla pocit, že jejího syna moc nemilujete, nebo mu převracíte život vzhůru nohama, bude se snažit vás co nejdřív z jeho blízkosti odstranit. Býčice neustále kontrolují svého syna, a ačkoli spousta žen věří, že jednání s tchyní v tomto znamení je velmi snadné, je to spíše obtížné, protože je velmi jednoduché ji namíchnout – kvůli čemukoli. Snažte se tedy, abyste se před ní nikdy se svým manželem či partnerem nehádala, a udržujte vzájemnou komunikaci v příjemné a civilní hladině, abyste ji nevyprovokovala.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Není snadné porozumět tchyni, která se narodila v tomto znamení. Blíženkyně nebývají otevřené a neřeknou narovinu, co si o vás myslí a jak se cítí. Ve skutečnosti dělají pravý opak toho, co je realita. Pokud se jí nebudete líbit, bude s vámi sice jednat slušně, ale bude se pokoušet vyvolat problémy nebo raději všechny náznaky zamete pod koberec. Přesto, jakmile si s ní vytvoříte solidní vztah založený na respektu, věci se budou zlepšovat.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Ženy ve znamení Raka mají výraznou osobnost, která v sobě kombinuje sílu a soucit. Rády si vytvářejí nové vztahy, takže jim obvykle nedělá problém navázat vztah se snachou. Milují velmi děti, proto jsou většinou dobré babičky. Tchyně ve znamení Raka mají silnou intuici, takže buďte pozorná a dávejte si pozor na to, co říkáte. Lež prokoukne raz dva. Je také velmi emotivní, jakmile se spolu spřátelíte, bude se k vám chovat jako k dceři. Vaším cílem je tedy získat si její přátelství.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Vaše tchyně bude silná osobnost, protože jako Lvice má neustále nutkání převzít kontrolu nad životy lidí kolem ní, zejména jejich dětí. Mějte na paměti, že si potrpí na to, aby se s ní zacházelo jako s královnou. Vyhýbejte se jakékoli kritice, pokud jí něco vytknete, pravděpodobně to neskončí dobře. Nezapomínejte také, že je vždy ráda v čele a že ráda organizuje. Pokud se chcete vyhnout zbytečným třenicím, akceptujte to, nebraňte jí a co nejvíc si ji držte raději mimo svůj osobní život.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panna je inteligentní a taktní osoba, která se stará o každý detail svého života. Je také posedlá čistotou a organizováním. Než přijde na návštěvu, ujistěte se, že je váš domov bez prachu, nepořádku a dokonale uklizený. Tchyně narozené ve znamení Panny také neustále kritizují všechny kolem, ale nelíbí se jim, když někdo kritizuje je. Buďte proto opatrní a vyhýbejte se konfliktům nebo tomu, abyste na ně mluvila podrážděným tónem. To doslova nesnášejí.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Tchyně narozené ve znamení Vah jsou jedny z nejlepších matek a taky tchyní, které byste si mohla přát. Moc dobře vědí, že nejlepší je nikomu se neplést do života. Touží po harmonii, takže bývají laskavé a milé. Pokud máte problémy s partnerem, pomůže vám, aniž by tím narušila vaše soukromí nebo zašla příliš daleko.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock
    Štírky jsou tchyně, které hledají dlouho cestu k někomu, koho moc neznají nebo mu zpočátku nedůvěřují. Budete muset podstoupit spoustu „testů“, abyste prošla jejím hodnocením, a když si budete myslet, že to máte v kapse a že vám už věří, zjistíte, že to tak vůbec nemusí být. Se Štírkami je to běh na dlouho trať a vy se budete muset hodně snažit dokázat jim, že jste důvěryhodná. Někdy také rády ovládají a budou se snažit zasahovat do vašeho života, takže buďte opatrná a vyhýbejte se neshodám.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Tchyně ve znamení Střelce jsou obvykle velmi zábavné ženy, které milují život, dobrodružství a nové zážitky. S nimi se nudit nebudete, a když budete potřebovat rozptýlit, rozhodně vám s vaším splínem pomůžou. Kromě toho, že jsou zábavné a je s nimi legrace, budete překvapená, že rozumí i hlubokým tématům a vždycky mají po ruce úžasnou radu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Tchyně narozené ve znamení Kozoroha jsou spíše vážné a ctižádostivé osoby, které hledají úspěch ve všem, ať už v práci, ve svém osobním životě nebo ve styku se svými dětmi. Vždy dávají rády na odiv svoje pozitivní vlastnosti před ostatními a mívají pocit, že jedině on jsou ty nejlepší. Bývají to také ženy, které jsou příliš vážné, takže bude velmi těžké s nimi žertovat. Mohly by se urazit.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Je velmi obtížné předvídat chování tchyní narozených ve znamení Vodnáře. A porozumět toho, co si Vodnářky myslí, to už vůbec ne. Tchyně Vodnářky jsou organizované a rády dodržují pravidla. Brzo zjistíte, že všechno chce dělat v určitý čas nebo organizovaným způsobem. Nerada improvizuje. Ráda se obklopuje inteligentními lidmi, kteří jsou úspěšní, takže pokud taková jste, bude s vámi jednat s velkou úctou a možná s vámi bude jednat jako s vlastní dcerou.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby jsou citlivé, emotivní a romantické. Pravděpodobně patří k nejlaskavějším tchyním vůbec. Pokud procházíte něčím složitým, neváhejte ji požádat o pomoc, dá vám radu, kterou potřebujete. Protože je však velmi citlivou osobou, vyhýbejte se tomu, abyste ji kritizovala, protože se pak bude cítit špatně a může to skončit velmi dramaticky.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz