Začátkem listopadu se hvězda seriálu Comeback Marie Doležalová na sociální síti pochlubila, že je v očekávání. A to jen rok od narození prvorozené dcerky Alfí, jak malé Alfrédě rodiče přezdívají.

Miminko přijde na svět co nevidět, herečka má totiž termín už někdy na jaře, které v současné době klepe na dveře. Proto usoudila, že je čas se s rodinou začít připravovat na nadcházející životní změnu. „Trénujeme na miminko, králík je přebalený a uložený! A pak ho Alfí vyhodila a lehla si do hnízdečka sama! Jak říkám, zatím trénujeme,“ napsala herečka úsměvný komentář k fotce s dcerou a plyšovým králíčkem v košíku, který má imitovat miminko.

Pak se ale svěřila, že se ve svém okolí poslední dobou setkává se zneklidňujícími reakcemi. „Ne, vůbec mi nehrabe z toho, že úplně každej (paní se psem, prodavačky, cizí tchyně na plavání atd.) se podívá na břicho, na holčičku, na břicho, sprásknou ruce a pronesou: ‚No, to si dáte!‘“

Hereččiny obavy z výchovy dvou maličkých dětí a zachování duševního zdraví zároveň se pokusilo rozehnat v komentářích pod fotkou mnoho maminek. Mezi nimi je i herečka a také dvojnásobná máma dvou rozkošných raubířů Míša Tomešová (28). „Maruško, je to nejvíc v pohodě a ty to zvládneš levou zadní! To, cos investovala do Alfí, tak to mimino bude vědět úplně samo. Fakt! Budou parťáci!“ snažila se situaci uklidnit Míša.

VIDEO: Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám!

Video
Video se připravuje ...

Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám! Tereza Kühnelová, Petr Soukup

Fotogalerie
36 fotografií