Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na hřbitově našli tři mrtvoly: Zapomněl je vrah zakopat?

Autor: jžk - 
20. února 2020
19:18

K hrůznému objevu došlo na hřbitově v Perris Valley v Kalifornii. Svědek zde našel tři zavražděné muže. Podle svědků dvě těla ležela u jednoho z hrobů. Místní policie je přesvědčená, že se jednalo o ojedinělý incident a veřejnost není v přímém ohrožení.

K nálezu těl došlo v pondělí 17. února ve městě Perris Valley na jihu Kalifornie v půl jedenácté ráno tamního času. Podle policie jde o trojnásobnou vraždu. Hřbitov zůstal po objevení těl uzavřen, aby policie mohla smrt mužů vyšetřit.

Podle policistů muži utrpěli zranění neslučitelná se životem, povaha zranění nebyla zveřejněna. Záběry, které pořídila televizní stanice CBS Los Angeles, ukázaly, že těla ležela v trávě mezi kyticemi a valentýnskými balonky.

Policie nespecifikovala, zda k vraždám došlo přímo na hřbitově, nebo zde těla byla pouze odložena. Podle svědeckých výpovědí z místa jedna z obětí ležela v trávě obličejem dolů a druhé tělo leželo přes ni. Třetí mrtvý ležel o něco dál zabalen v pytli připomínajícím spacák.

Policie v tiskové zprávě uvedla, že se pravděpodobně jednalo o jednorázový incident a veřejnost se nemusí obávat dalšího násilí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání