Slovenská fotografka celebrit Petra Ficová je jednou z těch šťastných, které mají možnost zpěvačce pořizovat svůdné fotky. Těmi se pak ráda fanouškům chlubí. Je však nejen součástí jejího profesionálního týmu, který na ní dokáže svým talentem vyzdvihnout to nejlepší, ale hlavně kamarádkou, podle informací slovenského deníku Čas.sk dokonce tou nejlepší.

Petra ve svém relativně mladém věku zvládla nejen vybudovat kariéru a vytvořit si tak zajímavé konexe například s českou paní premiérovou Monikou Babišovou (45), ale dokonce během ani ne čtyř let stihla s manželem zplodit tři děti. To třetí je právě na cestě, Petra Ficová je totiž těhotná! K dceři Johance (3) a Dorotce (1) brzy přibude chlapeček, pro nějž bude Dara Rolins také takovou tetou, kterou nyní dělá ve volných chvílích Petřiným rozkošným holčičkám.

Na Daru se tak v přátelství konečně usmálo i trochu štěstí. Její spřízněná duše Eva Skallová (†36) v září roku 2016 podlehla boji se zákeřnou rakovinou mozku a její odchod zpěvačka snášela opravdu velmi špatně. V podstatě stejný osud potkal i její bývalou lásku a »trenýrkového krále« Petra Vlasáka (†45), jehož připravila o život úplně stejná nemoc loni v září.

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první 

Fotogalerie
45 fotografií