Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení maminky tří dětí Naděždy: Policie už ví, komu patří nalezené kosti

Autor: shp - 
20. února 2020
17:42

Na začátku loňského roku se sebrala, odešla a od té doby už ji nikdo neviděl. Maminka tří dětí Naděžda Ondejková (40) ze slovenských Rusovic je od té doby nezvěstná. Už to vypadalo, že její osud skončil tragicky. Policie totiž na začátku února oznámila, že našla u hranic s Rakouskem lidské kosti.

Pozůstatky ležely nedaleko Rusovic, dokonce na místě, kde před rokem probíhalo pátrání po Naděždě. Zpráva zasáhla nejenom veřejnost, která případ trojnásobné maminky sledovala, ale zejména její rodinu, která se začala obávat nejhoršího.

Manžel Ľuboš Ondejka (40) však s nadějí vyjádřil, že se nebude jednat o jeho milovanou. „Ona určitě žije, nic jiného si nepřipouštím,“ řekl webu Topky.sk. Nakonec se jeho přání splnilo. Policie uvedla, že nejde o její ostatky.

Kosti jsou staré až 100 let

Na základě předběžných výsledků znaleckého zkoumání nalezených kosterních ostatků bylo zjištěno, že jde o neúplné kosterní nálezy minimálně pěti lidských jedinců staré minimálně více než 50 až 100 let,“ prohlásila policejní mluvčí Lucia Mihaliková.

Z uvedeného důvodu se nemůže jednat o nezvěstnou ženu, jejíž pohřešování bylo nahlášeno 19. 1. 2019,“ dodala. Podle Ľuboše je pátrání policie nedostatečné. Strážce zákona již v minulosti několikrát ostře kritizoval.

Manžel měl pravdu

Prý pokud se neozve sám, oni nic neudělají. „Je to smutné,“ naříkal. Manžel sám pátral po matce svých tří dětí na vlastní pěst. Už před prohlášením policii tvrdil, že nalezené kosti pocházejí ze hřbitova, který se na místě nálezu v minulosti nacházel. A měl pravdu.

majka60 ( 20. února 2020 19:37 )

,,a po té Janě Paurové se taky slehla zem. Už je to tento měsíc 7 let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání