Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dítě v Děčíně vypadlo z 11. patra! Na místě zasahoval vrtulník

Dítě v Děčíně vypadlo z 11. patra! Na místě zasahoval vrtulník (ilustrační foto).
Dítě v Děčíně vypadlo z 11. patra! Na místě zasahoval vrtulník (ilustrační foto).  (Autor: HZS Karlovarského kraje)
Autor: rc - 
18. února 2020
17:06

Záchranářský vrtulník zasahoval v úterý odpoledne v Děčíně. Z okna jednoho z tamních paneláků v jedenáctém poschodí vypadlo dítě! Případem se zabývá policie. 

Křik se rozezněl v úterý odpoledne Dvořákovou ulicí v Děčíně. Z okna v jedenáctém poschodí v jednom z tamních paneláků mělo vypadnout dítě. „Mohu potvrdit, že jsme zasahovali u nezletilé osoby v Děčíně. Na místě byla pozemní posádka i letecká záchranná služba,“ uvedl mluvčí záchranné služby pro zpravodajský web Děčínský.deník.cz Podle informací zpravodajského webu TN.cz mělo dítěti být 16 nebo 17 let. „Mohu potvrdit, že se zabýváme pádem osoby z výšky. Ta byla převezena do zdravotnického zařízení. K věku se vyjadřovat nebudeme,“ uvedla pro TN.cz mluvčí policie Pavla Kofrová.

Strážci zákona příčiny tragédie vyšetřují. Na sociální síti facebook lidé diskutovali o tom, co se vlastně stalo. „Bylo to dítě, ale nejspíše nešťastný puberťák, který nebyl doma sám a cítil se tak nešťastně, že se ani přemluvit nedal. Policie tu byla dřív, než stihl skočit, protože máme na náš panelák kameru. Přežil to, ale ten křik a náraz uslyším ještě hodně dlouho. Držím palce jeho rodině a je mi ze všeho smutno,“ uvedla na sociálních sítích Jitka. „Já šla kolem a říkám si to samé. Ten náraz člověk uslyší v uších dlouho,“ dodala k tomu Šárka. „Ještě když nebyl doma sám… šílenost… musel se hodně trápit chudák,“ napsala Lucka.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

miky70 ( 18. února 2020 23:53 )

Jak mohl přežít pád z 11. patra?!

kralovna-vsech-mori ( 18. února 2020 19:28 )

To je ta vaše émerická výchova, rodičové. Vypnuli pubošovi internet?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání