S pýchou jsme jako první, již před 7 lety, otevřeli v České republice masnu s českým masem z venkovních chovů. Zpracováváme pouze celá zvířata odchovaná našimi farmáři na venkovních pastvách. Naše  hovězí je pouze pastevní (grassfed) a vepřové je z původních plemen chovaných na čestvém vzduchu. Ovečky a jehňátka jsou celoročně venku, naše drůbež  je z volných venkovních chovů a máme i úžasnou zvěřinu od vybraných dodavatelů.

Autor: archiv

S láskou a respektem

Naše zvířata nebyla dopována antibiotiky či hormony, jsou chovaná s láskou a v příjemném prostředí. Proto také věnujeme speciální pozornost porážkám, které musí probíhat s maximálním respektem a ohledem ke zvířeti.

Tým The Real Meat Society je mezinárodní. Předáváme si zkušenosti a baví nás to. Bourání probíhá přímo na provozovně. Zpracováváme vše „od čumáčku po ocásek“. Maso staříme za sucha, vyrábíme si vše sami a také vaříme.

Autor: archiv

K nám nejen pro maso

V letošním roce jsme otevřeli novou část řeznictví „Chef’s table“ speciálně určenou pro soukromé akce a dokonalý gurmánský zážitek přímo v řeznictví. Plánujeme zde spoustu zajímavých událostí se slavnými kuchaři od nás i ze světa, o kterých se již brzy dozvíte více na našem instagramu@realmeatsociety.

Autor: archiv

Masopustní únor

A protože únor je hlavně o masopustním veselí, chtěli bychom vás pozvat v sobotu 15.2. do Pražské tržnice v Holešovicích na Masopust! Přijďte si pochutnat na dobrotách třeba i z přeštického prasátka. Chystáme zabijačkový guláš, dršťkovou polévku, jitrnice a jelítka, tlačenku a nebo i čerstvý chléb se sádlem a cibulí nebo s domácí škvarkovou pomazánkou.

Nejlepší maso z místních  zvířat z pastevních a bio chovů a řemeslná výroba bez chemie.

Autor: archiv

KDE NÁS NAJDETE:

NÁPLAVNÍ 5,  120 00 PRAHA 2

TEL: +420 222 523 619,  +420 739 022 597

Út–St: 10:00–18:00, Čt–Pá: 10:00–19:00, 
So:  10:00–17:00, Ne–Po: zavřeno

Objednávky maso – poptávky: shop@trms.cz

Dodavatelé a administrativa: info@trms.cz

odkaz na Facebook zde

odkaz na Instagram zde